Известие

Collapse
No announcement yet.

Двигател за Спайдър 96?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Двигател за Спайдър 96?!

Здравейте.Имам едно въпросче.Понеже двигателя на Спайдъра замина и просто няма смисъл да се ремонтира,та реших цял работещ да търся.Но уви,за гтв и спайдър просто няма в близост до мен.Двигателя е стария,150 к.с.,96 год.Та въпроса ми е следния,дали двигател от 156 2000 куб.155 к.с. ще стане или ако може да ме насочите от какви модели да търся двигател.Мерси предварително!

Ще стане.
    Само гледай да си намериш място, където да ти го монтират кадърно.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Майстора ми уж е сигурен .Това попринцип ме притесняваше,дали скоростната кутия е същата,електрониката дали ще пасне.Мерси за отговора колега !

Comment

Извинявам се, че използвам темата на колегата, но все пак е важен момента с документите.
        Как стои въпроса с докумнетите при смяна на мотора? Когато по талон номера е друг, в други държави двигателя се третира като резервна част, но в БГ е по-различно? Интересувам се, защото при ПТП може да не важи гражданската, ако не отговаря всичко по талон.

Comment

Първоначално публикувано от donpetre Покажи съобщение
          Майстора ми уж е сигурен .Това попринцип ме притесняваше,дали скоростната кутия е същата,електрониката дали ще пасне.Мерси за отговора колега !
          За скоростната кутия не съм сигурен, но електрониката със сигурност е различна.
          Ако ще слагаш "нов" двигател, най-добре е той да е със всичко по него - скоростна кутия, електроника, ел. инсталация и тн. за да няма неприятни изненади.
          Last edited by Fear; d.m.y г., 22:28.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Двигателя на спайдъра е бил с някакви два вала за вибрации,а този на 156 с 1.То ако трябва да сменявам инсталация и ск.кутия по добре ще е да слагам направо турбо двигателя.И както виждам май на там отиват нещата.Вече 1 месец колата си седи в бокса,а тамън вече и е сезона за каранае .

Comment

Първоначално публикувано от donpetre Покажи съобщение
              Двигателя на спайдъра е бил с някакви два вала за вибрации,а този на 156 с 1 .
              Сменяй майстора, и на 156 2.0 TS има балансиращ вал.....

п.с. Защо не звъннеш в някой от сервизите рекламиращи се във форума за консултация ?

Comment

Working...
              X